23 Kasım 2013 Cumartesi

The Heirs

Gene mükemmel bir Kore yapımı ile karşınızdayım..

Hala devam eden dizimizin en son türkçe altyazılı olarak 14.bölümü yayınlandı. Dizimizin başrol oyuncuları ''Lee Min Ho-Park Shin Hye-Kim Woo Bin''. Dizimizin konusuna gelirsek eğer..Kim Tan (Lee Min Ho) gayrimeşru çocuktur. 
Babasının resmi evlilikten olmayan bu çocuğun annesini herkes farklı bir kişi olarak bilir. Abisinin(üvey) ona olan nefretini bir türlü anlayamayan bu gencimiz özellikle çok zorlu süreçlerden geçiyor..Bunlardan biri en yakın arkadaşı tarafından yani Young Do tarafından gayrimeşru çocuk olduğunda kendisine acıması hatta alay etmesi diyebiliriz.. Sırrını belirli kişiler hariç sadece Young Do biliyordur. Neyse Kim Tan 3 yıl boyunca...
yurt dışına gönderilir özellikle abisi bir daha geri dönmemesini söyler. kısaca çocuğu postalarlar.Bu arada Young Do kaba,havalı,herkesi küçük gören bir tiptir.Neyse asıl kızımız yani Cha Eun Sag'ın dilsiz bir annesi vardır ve annesi Kim Tan'ın ailesinin yaşadığı o evde hizmetçilik yapmaktadır. Yani orada küçük bir oda da yaşamlarını sürdürürler. Bir gün asıl kızımızın ablasından bir mektup gelir ve evleneceğini söyler kısacası para ister ve annesi elinde ne var ne yoksa bankadan çekip yollayacağını söyler. Ama asıl kızımız dayanamayıp parayı elden teslim edip hem ablasını kontrol etmek hemde ne olup bittiğini görmek için Kaliforniya'ya gider.Burada ablasını bir kafe de görür tahmin edin o kafe de kim var? Tabi ki Kim Tan. Müşteri olarak oturmuş olan Kim Tan asıl kızımızı seyredip durur o gidene kadar. Ama abla öyle zalim ki parayı alır almaz kaçar gider. Neyse kızımız elinde bavuluyla sokakta kalır fakat bavulunda küçük fasulye tozu olduğu için Kim Tan'ın bir arkadaşı adı -Jay- bavulu çalıp alır çünkü içinde uyuşturucu var zannetmektedir. Ama olaya bakın siz bu çocuğunda fasulye tozuna alerjisi vardır ve hastahaneye kaldırılır. Neyse polisler bu fasulye tozunu araştırmak isterler sonra işte kızımızın pasaportuna falan el koyarlar.Neyse polis kızımızın ev adresini sorar hemen oradan bir el kızımızın omzuna konar ve Kim Tan artistlik bir şekilde onun sevgilisi olduğunu söyler.Pasaportuna el konulduğu için kızımızın ablasının evine gider ama ede kimse yoktur. Kızımız Kim Tan'a orada bekleyeceğini söyler ve Kim Tan yanından ayrılır.Kızımız bir süre sonra korkmaya başlar ve nereye gideceğini bilmeden yola koyulacakken pat!! Kim Tan arabayla tam yanında Benim evime gelmek ister misin? der işte böylece ilk bölümümüz biter ve asıl oğlanla kızımızın macerası başlar..Daha neler olacak neler bunlar Kore'ye döndükten sonra Kim Tan kendi ailesinin neredeyse olan okula başlar ve Cha Eun Sag da burs kazanıp o okula gider hatta Kim Tan Kore'ye dönünce kendi evinde yani Cha Eun Sag'ın annesinin hizmetçisi olduğu evde kalmaya başlar. Dolayısıyla aynı evde yaşarlar. Ama çok zorluk çekerler kısaca bir bilgi vereyim size ileri ki bölümlerle ilgili :)) 14.bölüme geldim ve şu ana kadar ara sıra kötü şeyler olsa da aşkları her şeyin üstesinden geliyor meraklanmayın ve hemen izleyin :) 

                                                                           @ayycanss















































                                                               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder