2 Kasım 2013 Cumartesi

The Tomorrow People

Daha çok yeni olan bir diziyi sizlere sunuyorum..

Henüz 4.bölümü yayınlanmış olan bu yeni dizimizin konusu kadar oyuncuları da beni oldukça etkiliyor açıkçası. Oyuncu kadrosu ancak bu kadar iyi seçilebilirdi denecek türden bir kadro çıkıyor karşımıza. Tabi ki tanıdık yüzler de var..Mesela Supernatural'den Luciferımız (Mark Pellegrino) burada baş düşmanlarımızdan biri gibi.Açıkçası o adamın yüzüne sadece kötü karakterlik gidiyor onu iyi biri olarak göremiyorum hayal bile edemiyorum.
Neyse dizimizin konusuna gelirsek eğer..
Stephen Jameson günümüz ile gelecek arasında...
bağlantı sağlayan bir köprü görevi görüyor bu dizide.Daha 1 yıl öncesine kadar psikolojik durumu iyi olmadığı düşünülerek adeta deli damgası yiyen bu gen arkadaşımızın ne kadar güçlü yetenekleri olduğunu ileride çok daha net bir şekilde göreceğiz. Stephen'ın kafasının içinde duyduğu hatta konuştuğu kişi aslında Cara'dır. Tabi bunu öğrenmesi baya bir geç oluyor onun için. Işınlanma gücü yüzünden her sabah farklı bir evde uyuyan kahramanımız herkese zor anlar yaşatıyor. Bunun sonunda bir gün Cara,John,Russell yani Yarının İnsanlarını buluyor ve onlardan yetenekleri hakkında bilgi alıyor. Tabi ki bu tür dizilerin vazgeçilmezi olan birde düşmanlarımız var biz onlara kısaca Ultra diyoruz. Daha doğrusu şirketin adı bu. Yarının insanlarının güçleri yok edip hatta öldürmek isteyen bir şirket. Tüm bu olaylar bir yana Stephen'ın tek isteği var o da geçmişte kendisini terkeden babasını bulmak. Fakat ilerleyen bölümlerde aslında babasının neden onu terk ettiğini ve Yarının İnsanlarıyla olan bağlantısını öğreniyoruz. Merak ediyorsanız hemen başlayın zaten şuana kadar toplam 4 bölüm yayınlandı :))

Benim yorumuma gelirsek eğer bence senaryo aynı ilgi çekiciliği ile devam ederse çok tutar bu dizi. Tam izlerken sıkmayan ve yeni bölüm için gün saydıracak cinsten olabilir. Şuan pek gün sayma işi bende oluşmadı ama hissediyorum 3-4 bölüme kadar saat bile sayabilirim :)) Daha çok yeniyken kesinlikle başlamalısınız.


                                                                                             twitter.com/ayycanss





























































1 yorum:

  1. Wynn Plaza Hotel and Casino - Mapyro
    Located 논산 출장마사지 in 천안 출장마사지 Wynn Las Vegas Boulevard South, this luxury resort features a full-service spa, oasis 목포 출장마사지 style pools and a variety 춘천 출장마사지 of restaurants and a 평택 출장마사지

    YanıtlaSil