2 Kasım 2013 Cumartesi

The Big Bang Theory

Komedi bilim kurgu sevenlerin mutlaka izlemiş olması gereken bir efsane...

Benim için dönüm noktası olan bir dizidir kendileri.. Normalde fizik dersine olan ilgim çok fazla değildi ama bu diziden sonra adeta hayatım fizik oldu diyebilirim.. Sakın bu diziyi fizikle alakalı ders verici bir şey sanmayın ama sadece buradaki baş karakterler Penny hariç tabi ki fizikçi veya bilimle uğraşan insanlar ama tam bir çatlaklar... Bir adet Sheldon Cooper'ımız var. Bu bay çok çok zeki olmakla birlikte tuhaf alışkanlıkları olan ve çok komik birisi de. Mesela kapıyı 3 kez tıklatmadan açılırsa kapıyı kapatır 3 kez çağırdığı kişinin adını söyleyip 3 kez tıklatır. Yani...
tamamlama hastalığı var denebilir. Birde oyun bazı filmlere aşırı bir sevgisi var he bu arada 4.sezonda bir de sevgili yapıyor bu çocuk zeki aynı zamanda bir o kadarda havalı Dr.Sheldon Cooper :))) tabi ki sevgilisi de aynı kendisi gibi bir bilimci :)))

Penny den bahsetmiştim o gayet sıradan yaşayan bir garson kız tabi Leonard ile hem fiziksel hem manevi ilişkileri var.. Bu arkadaş grubuna bakarsak en alakasız Penny olmakla birlikte bence gruba eğlence katan en iyi kişilerden biridir çok seveceksiniz çok çoook :)
Diğer grup üyelerimiz Leonard,Howard,Raj,Bernadatte,Amy(Sheldon'ın sevgilisi). 
  
Kısacası gülmek istiyorsanız hemen ilk bölüm ile başlayıın :))

                                                                                                                @ayycanss







































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder