16 Kasım 2013 Cumartesi

My Mad Fat Diary

Ön yargıların önemsiz ve dış görünüşün her şey olmadığına inanmak istiyorsanız buyurun sizde bu dizimizi izleyin bakalım!

Açıkçası ilk başladığımda bu diziden pek bir umudum yoktu.. Çünkü konu zor bir konu özellikle başrol oyuncusunun gerçekten bize iyi yansıtılması gerekiyordu..Ve bunu mükemmel derece de iyi becerdiler hemde çok..Bu arada kabul edelim bu dizimizde ki kadar iyi ve ön yargısız bir arkadaş grubumuz asla olmayacak.. Yani en azından bu kadar önemsemeyen arkadaşlarımız. Neyse Rae diye bir kızımız var. Kendisi oldukça kilolu olmakla beraber o kadar tatlı ki böyle alıp öpesim geliyor :) Rae(Rachel) kendine zarar verme girişiminde bulunduğu için...
kliniğe yatırılıyor fakat burada o kadar uzun süre kalıyor ki çıktığında ilk başta epey zorlanıyor tabi bu arada psikoloğu ile terapilerine devam ediyor. Bu psikoloğunun isteği üzerine günlük yazmaya başlıyor ve hikayemizde böylece start veriyor :)
Chloe Rae'nin küçüklükten beri en yakın arkadaşı oldukça hoş bir kız fakat kendi arkadaş ortamına Rae de dahil olunca kendi popülerliğini düşürdüğünü düşündüğü için ara sıra saçmalıyor :) Nico var ilk başta Rae ye gıcık davransada son bölümde acayip bir gelişme oluyor :) çok tatlılardı neyse işte kızımızın dış görünüşüne rağmen sahip olduğu o ince ruhu isteklerini arzularını düşüncelerini hissettiklerini anlıyoruz ve onu çok sevmeye başlıyoruz hemen başlayın bu mükemmel esere :)



                                                                                           @ayycanss

















































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder