17 Kasım 2013 Pazar

Playful Kiss (Kore)

Evet evet  Kore klasiklerinden biri daha tabi benim için :) konusu aslında çoğu Kore dizisine benzese de bana göre kendi çapında diğer tüm versiyonlarına fark atmış bir yapım. Bazıları diziyi çok çocukça buldu fakat Türkiye'de kore severlerin çoğunun izleme listelerinin ilk üçünde ki yapımlardan biri.

Konusuna gelelim o zaman :)
Baek Seung Jo muz ve Oh Ha-Ni miz var :) Oh Ha Ni lise birinci sınıftan beri Baek Seung Jo'ya aşıktır ve son sınıf olduğu için artık bunu ona açıklamayı düşünür ama...
hangi yolla yapacağına karar veremez. En son mektup yazmaya karar verir. Mektubu Baek Seung Jo okuduktan sonra tüm okulun önünde kızımıza verir ve o an şahsen ben kalakaldım. Çünkü çocuk bildiğimiz kızın yazım yanlışlarını bulup çok düşük bir not vermiş. Aşk mektubu o aşk aşk! Anlıyacağınız üzere Baek Seung Jo yani esas oğlanımız çok odun resmen aşkını son 2 bölüme kadar söylemiyor bile sadece arada sırada öpüyor kızımızı :). Kendisi okulun en zeki öğrencisi hatta Kore'de ki en zeki öğrencide diyebiliriz. Bununla beraber mükemmel bir yakışıklılığı sempatikliği ve kendince çok cezbedici bir karizması var. Çoğu kız ona eriyip biterken onun hiçbirine baktığı bile yok. Neyse Oh Ha-Ni tam bir baş belasıdır :) Çok eğlenceli heyecanlı ve kesinlikle Baek Seung Jo'nun da en çok ilgisini çeken özelliği asla pes etmemesi. Neyse devam edelim biz Oh Ha-Ni o mektup şokunun üzerine babasıyla yeni taşındığı evine arkadaşlarını davet eder ve her hikayede olmazsa olmaz esas kızımıza deli divane gibi aşık bir oğlan sinirlenip kafasını evin duvarına vurmasıyla ev yıkılır.(Sakın saçma diye düşünmeyin bu sadece güldürü unsuru için abartılmış bir sahne ama çok hoş emin olun). Hemen bunun üzerine gazeteciler felan gelir Oh Ha-Ni ve babası gazeteye haberlere çıkarlar. Bunun üzerine Oh Ha-Ni'nin babasının en yakın arkadaşı bir telefon açar ve onları evlerine davet eder. Bizimkiler eşyalarını toplayıp o arkadaşının evine giderler kapıda evin annesiyle karşılaşırlar ve anne tam bir çılgın(onu çok ama çok seveceksiniz hemde çok çok) Anne evin büyük oğlundan da bahseder ve tahmin edin evin büyük oğlu kim? Tabi ki Baek Seung Jo. İşte her şey bundan sonra başlar ve ikili aynı evde yaşamaya başlarlar o sahnelerin mükemmelliği itişmeler sonra Oh Ha-Ni'nin aşkının daha sonra karşılık bulması çok ama çok heyecan verici bir 16 bölüm serüveni sizi bekliyor :) Bu arada 7 tanede özel mini bölümümüz var onlarda bu çiftimizin evlendikten bir kaç yıl sonraki yaşamlarını anlatıyor hemen izleyip özel bölümlere geçin :)
                                                                                                  @ayycanss                                                                                   




























































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder