1 Kasım 2013 Cuma

Teen Wolf

Şimdi bir gençlik dizisi ile karşınızdayım.. 


Doğruyu söylemek gerekirse Teen Wolf''un ilk sezonunu beğenmeyenlerdenim. Gerek efektler olsun gerek senaryonun yetersizliği olsun yani bu diziye pek yakışmayan bir ilk sezondu tabi bu benim düşüncem. Ama gelin görün ki bu dizi 2.sezon bir evrim geçiriyor ve ağzınız açık izlemeye başlıyorsunuz.. Böyle izledikçe izliyesiniz baktıkça bakasınız bölüm atladıkça atlayasınız geliyor..Konusunun gençler arasında geçmesine karşın kesinlikle çocukça bir dizi havası yok bizimkinde. Birde kurt adamımız var onun Alfa olma....
yolundaki maceraları var adı Scott. Sonra onun aşık olduğu kız var Allison. Scott'ın can dostu Stiles var sonracığıma birde Stiles'ın aşık olduğu Lydia var. Yani her dizide olduğu gibi bizim dizide de baya aşk olayları mevcut. Küçük kurt adamımızın gerçeğini kısa süre içerisinde annesi arkadaşları felan öğreniyor ve arkadaşları ondan korkmaktan çok yanında oluyorlar.

Bu arada Allison'ın ailesi kurt adamları avlayan bir avcı ailesi fakat kızları bizim oğlanın tarafında. Açıkçası benim favori karakterim Stiles. Kendisi komik ve çok zeki bir çocuk. O olmasa Scott'ın işi yaştı doğrusu. Ne kurt adam ne de farklı bir şey olan yüzde yüz insanımız Stiles tüm planları yapıp olayı çözen adeta bir sherlock.

Neyse uzun lafın kısası sakın dizinin ilk sezonunu izleyip olumsuz düşünceler geliştirmeyin kafanızda 2.sezondan sonra aşık olabilirsiniz ona göre :))

                                                                                                                       twitter.com/ayycanss




































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder